Amélie mutatóujja lustán körzött a kávéscsésze peremén, míg a másik lány beszélt hozzá. Ő csak elmormogott pár "ühüm"-öt, meg "peeersze"-t, és amikor a másik elhallgatott, Amélie rávágott valami olyasmit, hogy: "Igazad van, ez tényleg egy szemétláda...!" - mire a barátnőjének elkerekedtek a szemei ("Ugyeeeee???"), és folytatta (Amélie szerint "tyúkszaros") kis élete aktuális problémájának a regélését. Amélie unalmában már kitegintgetett az ablakon, de a lány mintha észre sem vette volna. Sőt. Annyira belelendült a mondókájába, hogy szinte már énekelve hadarta.

Amélie ekkor csendesen mosolyogva megfogta a másik kezét egy látszólag bátorító gesztusként... ("Hogy te mekkora egy barom vagy!? Megint a saját hülyeségedtől vezérelve taposol nyakig a szarban, és most nekem sírsz? ... Nekem?! Miért én???")... és csak annyit mondott:

-Szegénykém...

 

*és akkor most kéretik összeszámolni a kezünkön: hány olyan ember van, akire "pazaroljuk" az időnkent, mert amúgy aranyos, vagy éppen valami oknál fogva nem küldhejtük el a francba?...

 

 

 

**mi van, még nem végeztetek?:D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macskaparas.blog.hu/api/trackback/id/tr951232462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chéri 2009.08.19. 21:28:21

Hello! :)
Öszeszámoltam,túl sok jöt ki :) És végig gondoltam hogy amég panaszolták bánatukat-bajukat,addig akár megis oldhaták volna.Ház ez van....:) Van egy megérzésem,úgy érzem rendszeres olvasod leszek.^^ örülök hogy ide tévedtem.
Remélem nem probléma :)

chibigoth 2009.08.21. 16:57:15

@Diendra: SZina!
Dehogyis, ennek örülök, akkor látom már, hogy érdemes lesz folytatni...jippijájé:D
*akkor igyekszem felböffenteni egyéb hasznos szőrgombócokat:)

chibigoth 2011.11.04. 13:02:20

@Chéri: szia, ha érdekel (több év távlatából...úristen), akkor itt találsz meg ezentúl:
macs-kaparas.blogger.hu/
:)
süti beállítások módosítása